EGY ORSZÁG ZÁRTA A SZÍVÉBE, MÉGIS RENDKÍVÜL MÉLTATLAN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉL AZ ISMERT SZÍNÉSZ!

 

Megdöbbentő körülmények között él Szilágyi István, aki megannyi filmben és színpadi darabban játszott az elmúlt 50 évben.

A színészt otthonában keresték fel az acnews riporterei, ám tragikus látvány fogadta őket. Szilágyi István elárulta, hogy nyugdíjából nem tud megélni, de bármennyire is szeretne, súlyos betegsége miatt sajnos nem tud dolgozni.

„Így élek én… így kell élnem”- kezdte lesütött szemmel, elcsukló hangon István bácsi, mikor beengedte a riportereket az otthonába.

Elképesztő szegénységben él Szilágyi István (Fotó: Varga Imre acnews.hu)

Egy évvel ezelőtt tüdőgyulladást kapott, mert nem tudta befűteni otthonát, kórházba került. Most már jobban van, és reméli, hogy tavasszal fel tud lépni a Győri Nemzeti Színházban.

Szilágyi Istvánt országosan ismertté 1968-ban Sípos úr figurájának megformálása tette a Bors című tévéfilmsorozatban. 1998 óta a Győri Nemzeti Színház tagja.

A ’90-es években a Lottó reklámarca is volt, a filmklipekben jellemzően egy hatalmas kupac készpénz szertelenül boldog tulajdonosát alakította. Ebben a szerepben is millió ember zárta a szívébe.

(Forrás)

Címkék: